Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Фигурное катание
| Обновлено 04 февраля 2013, 10:34
4195
0

ЧУ по фигурному катанию: определены лучшие среди юниоров

По итогам чемпионата Украины сформирована команда для чемпионата мира + ФОТО

| Обновлено 04 февраля 2013, 10:34
4195
0
ЧУ по фигурному катанию: определены лучшие среди юниоров

З 30 січня по 1 лютого 2013 року, у Києві, на «Льодовій Арені» по вул. Шаллет, 6, пройшов Юніорський Чемпіонат України з фігурного катання на ковзанах. Найкращі юніорські дуети та одиночники змагались за право представляти Україну на Чемпіонаті Світу серед юніорів, що розпочнеться 28 лютого в італійському Мілані. Напружена боротьба за п’єдестал розгорнулась серед танцювальних дуетів. Насичені та складні програми показали фаворити Чемпіонату - учні Галини Чурилової - харківський дует Олександра Назарова – Максим Нікітін, які впевненно посіли перше місце. Другу сходинку п’єдесталу посів дует Лоліта Єрмак – Олексій Хіміч, вихованці відомої фігуристки Анжеліки Крилової та хореографа Паскуалє Камерленго, продемонструвавши ідеально чисті і витончені програми та значний прогрес з минулого року. Третє місце вибороли також представники харківської школи танців на льоду - Дар’я Коротицька – Максим Сподирев.



Серед жінок впевнену перемогу отримала Ганна Хниченкова з Дніпропетровська, продемонструвавши потужне катання та достойний набір потрійних стрибків. Друге місце зайняла киянка Марія Гаврилова, також виконавши чудові програми з повним набором потрійних стрибків. На третьому місці опинилась фігуристка з Києва Мар’яна Хуссейн, виконавши гарні артистичні програми.




Насиченою та інтригуючою була боротьба за титул Чемпіона України серед юніорів у чоловічому одиночному катанні. Перше місце посів киянин Іван Павлов, продемонструвавши емоційні та чемпіонські прокати обох програм, без жодної помилки.
 
Другим став Ігор Резніченко - єдиний фігурист, що виконав один з найскладніших стрибків - потрійний аксель. Проте помилки на інших елементах не дозволили гореві піднятись вище. І третю сходинку п’єдесталу посів Ярослав Паніот, також продемонструвавши дуже цікаві та потужні прокати, хоча й з кількома прикрими помилками.

У змаганнях спортивних пар, через несподівані розпади у минулому місяці, прийняла участь лише одна пара - фігуристи з Дніпропетровська Рената Оганесян – Марк Бардей. Тож перша і єдина сходинка п’єдестала за ними. 
 
За результатами Чемпіонату вирішено склад української юніорської команди на Чемпіонат Світу серед юніорів. В одиночному катанні Україну представлятимуть Іван Павлов та Ганна Хниченкова, у танцях на льоду – одразу два дуети – Олександра Назарова – Максим Нікітін та Лоліта Єрмак – Олексій Хіміч, і в парному катанні – кияни Юлія Лаврент’єва – Юрій Рудик. Остання пара не приймала участі в Чемпіонаті України серед юніорів, проте вона є єдиною, яка задовольняє вікові обмеження та має необхідний для участі у Чемпіонаті Світу серед юніорів технічний мінімум.







Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Манчестер Сити планирует купить игрока Реала и отдать его в аренду Жироне
Футбол | 23 апреля 2024, 21:42 2
Манчестер Сити планирует купить игрока Реала и отдать его в аренду Жироне

Рауль Асенсио может стать одноклубником Артема Довбика и Виктора Цыганкова

Звездная шведская биатлонистка вернется в лыжные гонки
Биатлон | 23 апреля 2024, 17:42 1
Звездная шведская биатлонистка вернется в лыжные гонки

В биатлоне Стина Нильссон успехов не добилась

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.